Öppettider
Måndag-Fredag 10-20
Lördag 10-19
Söndag 10-19
Morden i Midsomer - Box 31
Morden i Midsomer - Box 31
Midsomer Murders
Beskrivning
THE DARK RIDER
Släkterna DeQuetteville och Fleetwood har varit ovänner sedan 1600-talet. En efter en börjar familjemedlemmarna från DeQuetteville att dö, samtliga efter att ha skådat en huvudlös ryttare. Det är upp till DCI John Barnaby och DS Ben Jones att lösa mysteriet.

OSKULDENS DÖD
När en advokat mördas i Midsomer, faller misstankarna på den dömde mördaren Grady Felton, som precis återvänt till byn där han för flera år sedan begick sitt brott. Den misstänkte har ett grundmurat alibi för mordet på advokaten, men Barnaby misstänker att han har en medhjälpare, tills dess att Grady själv faller offer för en mordbrand.

DÖDEN OCH DIVORNA
Mordet på en journalist uppvisar skrämmande likheter med en skräckfilm från 1960-talet där Midsomers egna Stella Harris spelade huvudrollen. När Stellas än mer berömda syster återvänder efter ett 40-årigt familjegräl, stiger mordoffren i antal ? varje mord med inspiration hämtad ur filmens värld.
Fakta
Produktion:Storbritannien
Speltid:267 minuter
Kategori:Thriller
Åldersgräns:11 år
Skådespelare:Neil Dudgeon, Jason Hughes, Fiona Dolman
Betygsätt
Sätt ditt betyg! Klicka för att betygsätta
DVD-fakta
Bildformat:16:9 i 1:1.78
Ljudformat:Dolby Digital 2.0 Stereo
Regionkod:2
Talade språk:Engelska
Textning:Svenska, Danska, Finska, Norska
Produkten är antingen slutsåld eller så finns den inte tillgänglig. Kontakta butiken för mer information.© 2020  |  Cookies