Öppettider

Måndag-Torsdag Stängt
Fredag Stängt
Lördag 12-16
Söndag 12-16
Van Veeteren - vol 2
Van Veeteren - vol 2
Van Veeteren - vol 2
Beskrivning
Moreno & tystnaden: En flicka mördas strax efter att hon har lämnat en sluten religiös grupp och det blir en svår utredning för Moreno eftersom ingen i den religiösa gruppen är villig att samarbeta. Men när ytterligare en flicka kidnappas och hennes blodiga naglar skickas till polisen, börjar folk att prata. Ska tiden räcka till för Moreno att lösa fallet och hitta flickan, eller är det redan för sent?

Svalan, katten, rosen, döden: Münster upptäcker kroppen av en ung strypt kvinna i hennes hem och överraskar mördaren som fortfarande finns i lokalen. Mördaren hinner fly men lämnar efter sig en sällsynt bok på platsen. Boken innehåller en hälsning från den skyldige. När ett offer till hittas sätts Van Veeterens litterära kunskaper på prov för att hinna stoppa seriemördaren innan fler mord begås.

Fallet G: Van Veeterens enda olösta fall kommer upp till ytan igen när dottern till en privatdetektiv kommer och besöker honom. En våldsam hustrumördare som försvann under jord för flera år sedan verkar nu ha dykt
Fakta
Produktion:Sverige
Kategori:Thriller
Betygsätt
Sätt ditt betyg! Klicka för att betygsätta
2 DVD (Köp)  (SF Video)Release 2014-02-26
STRÖMSTAD - Nordby Shoppingcenter
99,00 kr
Finns i lager© 2021  |  Cookies